Ultra Multi Fibre

Характеристики и предимства
  • Най-високата степен на запълване съчетано с финото покритие – може да се изглажда докато съхне  и да се нанася до дебелина на слоя от 4 mm – супер лека шпакловка със стъклени влакна – повишава механичната якост на ремонтирания елемент – може да се използва директно под грундове – многофункционален, без нужда от фин пълнител – висока стабилност – лесно моделиране на трудни форми без оставяне на дупки – висока съвместимост на субстрата – може да се използва върху стоманени, алуминиеви, галванизирани, карбонови и GFPR повърхности
Вид: 1L Yellow
Документация
SDS
TDS
Код: 86940
Index: 0
Current Data:
array(0) {
}
Цена
64.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Ultra Multi Fiber е специално проектиран за големи ремонтни зони на силно повредени повърхности, които изискват фино покритие. Неговата изключителна стабилност  позволява работа и моделиране върху трудни вертикални и всякакви форми повърхности. Подобрената повърхностна адхезия върху всички метални основи като стомана, поцинкована стомана, но също и GFPR подсилва структурата на повредените повърхности, увеличавайки механичната якост на основата. Шпакловката може да се нанася на няколко слоя с дебелина до 6 мм и да се заглажда в процеса на съхнене, което позволява шлайфане с по-фин клас шкурка. Без използването на фини пълнители, Utra Multi Fiber може незабавно да се пребоядиса с обикновени грундове. Всички пълнители за каросерии от KENT могат да се използват и за електрически коли, както и за хибриди.

Инструкции

1. Основата трябва да бъде носеща, шлайфана, чиста, суха и без остатъци.

2. Смесете шпакловка и 2-3% BPO втвърдител спрямо теглото до постигане на хомогенен нюанс на цвета.

3. Сместа има годност от около 3 до 5 минути при 20 °C.

4. След 16 до 30 минути пълнителят може да се шлайфа: ръчно – машинно сухо шлайфане използвайте P120 – P320. Процесът на втвърдяване се ускорява от топлина и се забавя от студ, не се препоръчва да се използва под 15 °C.

Може да видите още