Ceramic 1200 - Високотемпературна керамична грес

Характеристики и предимства
  • Без тежки метали (без опасно съдържание) – безопасен за употреба
  • Много висок температурен диапазон: -20°C до + 1200°C – многофункционален продукт
  • Специфициран за ABS спирачни системи / ASR (регулиране на приплъзването при ускорение) / ESP (електронни програми за стабилност) – използване в широки области на приложение
  • Смазка за монтаж или демонтаж – лесна за използване, спестява време
  • Съдържа антикорозионен инхибитор – подобрява устойчивостта на корозия
вид цена код сваляне
200 g Beige 55.99 лв. 84298
200 ml Beige 59.99 лв. 84335
400 ml Grey 24.99 лв. 85235
Документация
SDS
TDS
Изберете вариация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Ceramic 1200 е подходящ за използване там, където обикновено се използва грес на медна основа, т.е. където има значително количество генерирана топлина и/или наличие на вода.
Областите на приложение са върху спирачните системи, върху задната страна на спирачните накладки и подвижните ръбове на спирачните челюсти. Използва се за предотвратяване на заклещване или ръждясване на елементи, особено когато те се разглобяват редовно поради сервизни причини, т.е. когато алуминиеви джанти се поставят върху стоманени главини.
Може да се използва и като грес при разглобяване, когато резбите са повредени. Ceramic 1200 се използва също или за освобождаване, или за сглобяване на шпилки/гайки в зони, където се срещат много високи температури, като изпускателни системи. И накрая, Ceramic 1200 е идеален за предотвратяване на корозия на ABS сензорите в техните корпуси.

Инструкции

1. Нанесете директно върху зоната, която ще смажете.
2. За насипна грес използвайте четка  както е необходимо.

Може да видите още