Silicone Grease - Силиконова грес

Характеристики и предимства
  • Без мастни киселини или разтворители – няма да навреди на гума, пластмаса или найлон
  • Не се разтича – остава там, където е нанесен
  • Оставя мазен филм – изолира и предпазва от окисляване
  • Високо диелектрично напрежение на пробив
  • Няма да изсъхне или да се втвърди – осигурява защита при най-неблагоприятни условия
  • Смазва и захранва гумата – осигурява по-дълъг живот на гумените компоненти
  • Водоустойчив – не се отмива
  • Устойчив на ултравиолетови лъчи
Вид: 200 ml White translucent
Документация
SDS
TDS
Код: 86052
Index: 0
Current Data:
array(0) {
}
Цена
55.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Основно предназначен за защита за електрически връзки, KENT Silicone Grease е подходящ за покриване на клеми преди сглобяване, като по този начин осигурява постоянна защита срещу проникване на вода и окисляване.
Тъй като е 100% чист силикон, без примеси, той е напълно безопасен за чувствителни материали като позлатени терминали, използвани на много превозни средства като Ford, както и пластмасови и найлонови свързващи блокове, които се намират в повечето превозни средства. Осигурява добро смазване и защита на спирачките, кормилната система и компонентите за смяна на скоростите.
Също така е първокласен лубрикант и е подходящ за специализирани области като плъзгачи на щори на камиони  и водачи на ролетни врати . Освен това, като защита срещу ултравиолетови лъчи и преждевременно стареене, когато се използва върху гумени предмети като уплътнения за врати. Високият вискозитет го прави подходящ като смазка за уплътнения на клапани и помпи с дълготрайни качества. Може да се използва и за технологични инструменти и като смазка за шлифовани стъклени съединения и спирателни кранове при вакуумни условия.

Инструкции

1. Нанесете Silicone Grease  върху повърхността.
NB: За най-добри резултати продуктът трябва да се използва при стайна температура, прибл. 18 °C и повърхността трябва да бъде почистена от прах,замърсяване, окисление и стара смазка.

Може да видите още