Assembly Adhesive - Еднокомпонентно строително лепило за яхти и лодки

Характеристики и предимства
  • Без разтворители и изоцианати – Без токсини, безопасен за употреба
  • Висококачествен морски продукт – Дълга устойчивост на прясна и солена вода
  • Еднокомпонентен – Не са необходими специални инструменти
  • Дълго отворено време – Идеален за сглобяване на големи компоненти
  • Отлична адхезия – Не е необходим грунд
  • Може да се нанася мокро върху мокро – спестява време
вид цена код сваляне
290 ml White 41.99 лв. 84501
290 ml Black 41.99 лв. 84502
600 ml Black 69.49 лв. 84535
Изберете вариация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Специално разработен за залепване и запечатване в морски приложения, където съществуват големи изисквания за адхезия и еластичност на конструкцията, като залепване на палубни покрития, палубни люкове и илюминатори. Залепване и уплътняване на палубни фитинги, връзки палуба/корпус. Версията с дълго отворено време се препоръчва при използване на строително лепило като смес за подстилка, когато се изисква висока начална якост.
KENT Assembly Adhesive е съвместимо с повечето промишлени бои и лакови системи, както на основата на алкидна смола, така и на дисперсия. Монтажното лепило залепва добре без грунд върху чисти, сухи, без прах и мазнини основи от алуминий, неръждаема стомана, поцинкована стомана, цинк, мед, месинг, прахово боядисан метал, повечето лакирани метални повърхности, стъкло, PVC, полиестер (GRP), боядисанo и лакирано дърво и т.н. Използвайте KENT MS Prep върху голи метали и боядисани метали в приложения, където има големи термични или физически натоварвания. Върху пластмаси използвайте средство за подобряване на адхезията на пластмаса. Поради разнообразието от пластмаси винаги се препоръчват тестове за адхезия преди нанасяне.

Инструкции

1. Почистете повърхността с Acrysol или Soft Surface Cleaner и оставете да изсъхне.
2. Нанесете Assembly Adhesive, както е необходимо, с KENT Hand Caulking Gun или KENT Air Caulking Gun.
3. При приложения за запечатване монтажното лепило трябва да се обработва с инструменти или да се изглади в рамките на 20 минути. При приложения за залепване, субстратите трябва да бъдат сглобени в рамките на 35 минути. Като цяло се препоръчва минимална дебелина на лепилото от 2 mm.
3. Боядисвайте, ако е необходимо, когато се е образувала кора (приблизително 20-30 минути в зависимост от температурата и влажността на околната среда). За най-добри резултати боядисайте в рамките на 4 часа.

Може да видите още