Cleaning Booster

Характеристики и предимства
  • Въртяща се топка вместо обичайната крехка въртяща се тръба – Много надеждна в сравнение с конкурентните продукти
  • Необходими са само 4 бара (58 psi) в сравнение с всички други почистващи пистолети, използващи 6 до 8 бара – Намаляване на разходите за енергия
  •  Изключително надежден
  • По – безшумен -По-приятна работна среда
  • Изключително надежден въртящ се на 360° конектор – По-лесно ползване върху хоризонтални повърхности и по-добра подвижност в превозното средство
  • Подвижна четка и регулатор на въздушното налягане – Повече гъвкавост
вид цена код сваляне
1 pcs Blue 349.49 лв. 86417
1 piece Blue 159.49 лв. 86418
Изберете вариация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

KENT CLEANING BOOSTER с оборудвана четка вместо стандартен пластмасов накрайник позволява по-ефективно отстраняване на мръсотията и е идеален за почистване на интериори на автомобили, мотоциклети и лодки, табла, вентилационни канали, килими (текстилни и синтетични), пространството между автомобилните седалки , следи по седалки на автомобили, джанти, около резервоара за гориво, номера на регистрационните табели,лостта на скоростите и ръчната спирачка, места за съхранение и т.н.
Пистолетът за почистване показва удивителни резултати при почистване на калъфи за седалки на автомобили и килими, особено в комбинация с KENT PHOSTERY CLEANER (P /N 85450).
ЕКСТРАКТОРЪТ се монтира на пистолета за почистване и с помощта на един от предоставените адаптери се свързва към маркуча на прахосмукачка за мокро и сухо почистване. Инжектирането на почистващия продукт под високо налягане (сгъстен въздух) незабавно отстранява мръсотията. В същия момент прахосмукачката за мокро и сухо почистване засмуква мръсния разтвор.
Когато водата/почистващият химикал на почистващия пистолет е изключен, се издухва само сгъстен въздух, който отново се засмуква обратно за бързо изсъхване на повърхността. Резултатът е идеално чиста и бързо съхнеща повърхност. Фантастични резултати за дълбоко почистване на килими и тапицерии на седалки. Доставя се с 4 различни адаптера за лесно свързване към всички видове прахосмукачки за мокро и сухо почистване.

Инструкции

Моля, вижте предоставената инструкция за експлоатация.

Може да видите още