Ultra Multi - Универсален пълнител

Характеристики и предимства

Без остатъци по повърхността – винаги поддържа оптимален вискозитет без разбъркване на материала- Мултифункционална употреба – може да се използва върху различни повърхности и типове превозни средства като електрически коли и хибриди Висока тиксотропия – много добри свойства на оформяне при всяка необходима дебелина Над средното ниво добра шлайфаемост – начало шлайфане с по-фина шкурка, спестява време и разходи за материали Добра разстилаемост – по-големи и по-малки площи могат да се обработват еднакво добре.

вид цена код сваляне
1500 g Beige 59.99 лв. 86945
1800 g Beige 62.99 лв. 86942
Изберете вариация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Ultra Multi е висококачественият универсален кит и решението за съвременните изисквания за нанасяне на шпакловка. Неговата специална формула прави предварителното разбъркване ненужно и осигурява постоянен и оптимален вискозитет на продукта. Адаптиран към модерни и конвенционално използвани строителни материали, Ultra Multi предлага подобрени свойства на адхезия върху алуминий, стомана, поцинкована стомана, GFPR или полиестерни ламинати и карбонови повърхности. Неговите запълващи свойства са подходящи за средни и леки по дебелина ремонти на малки или големи площи, фината му повърхностна структура също го прави подходящ за използване като фин пълнител.

Инструкции

1. Основата трябва да бъде носеща, шлайфана, чиста, суха и без остатъци.

2. Смесете шпакловка и 2-3% BPO втвърдител спрямо теглото до постигане на хомогенен нюанс на цвета.

3. Сместа има годност от около 3 до 5 минути при 20 °C.

4. След 20 минути може да се шлайфа: ръчно – машинно сухо шлайфане използвайте P120 – P320. Процесът на втвърдяване се ускорява от топлина и се забавя от студ, не се препоръчва да се използва под 15 °C.

Може да видите още