Gearbox Stop Leak - Добавка за спиране течове на масло от скоростната кутия

Характеристики и предимства
  • Ревитализира старите маслени уплътнения на скоростната кутия – спира и предотвратява повечето течове на масло, причинени от общото износване на уплътненията, намалява консумацията на масло
  • Ефективен при много материали за уплътнения и гарнитури, като гума, неопрен, EPDM, витон и т.н. и съвместим с всички масла за скоростни кутии за ръчни скоростни кутии в бензинови и дизелови автомобили – универсални приложения
  • Съдържа противоизносни, детергентни и диспергиращи добавки за маслото на скоростната кутия – не компрометира съществуващите характеристики на маслото на скоростната кутия, поддържа вискозитета на маслото
  • Без демонтаж – спестява време и пари
Вид: 250 ml Brown
Документация
SDS
TDS
Код: 86523
Index: 0
Current Data:
array(0) {
}
Цена
24.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Маслените уплътнения на скоростната кутия, О-пръстените и уплътненията в модерните автомобили с бензин и дизел са обект на високи изисквания през целия им експлоатационен живот. С напредване на възрастта на превозните средства тези материали могат да „изсъхнат“ и да се свият, което води до течове на масло. Добавянето на KENT Gearbox Stop Leak може да съживи старите уплътнения и гарнитури и да намали или премахне досадните течове на масло.
Подходящо е за използване с всички масла за ръчни скоростни кутии и е ефективно при много материали за уплътнения , като гума, неопрен, EPDM, витон и др.
KENT Gearbox Stop Leak също съдържа напълно формулиран пакет от добавки за поддържане на ефективни нива на смазване и  предотвратява износване на частите.
Може да бъде от полза при превозни средства с видими течове на масло от скоростната кутия.

Инструкции

Една бутилка KENT Gearbox Stop Leak от 250 ml третира двигатели с капацитет на скоростната кутия до 4 литра масло за скоростна кутия. Добавете пълна бутилка през отвора за пълнене на скоростната кутия или както е препоръчано в ръководството на производителя.
Внимавайте да не превишавате указаното от производителя максимално ниво на маслото. Може да отнеме няколкостотин километра, за да влезе в сила. За прилагането на една пълна бутилка Gearbox Stop Leak е необходимо минимално ниво на маслото на скоростната кутия от 2 литра.
NB:
Няма да предотврати течове на масло, причинени от повредени компоненти. KENT Gearbox Stop Leak не е заместител на добрата поддръжка на автомобила. Нивото на маслото в скоростната кутия винаги трябва да бъде най-малкото на минимума, препоръчан от производителя. Не е подходящ за използване в автоматични скоростни кутии.
При температура на околната среда под 15°C продуктът става непрозрачен. При затопляне над 15 °C продуктът отново става бистър. Това явление не засяга стабилността или производителността на продукта.

Може да видите още