Petrol One Shot 2 - Добавка за бензин и биетанол

Характеристики и предимства
  • Тестван при условия на “VW Waterboxer Inlet Valve Sticking Test” – специфична добавка, отговаряща на Euro 5
  • Повишени нива на диспергиращи и почистващи добавки – ефективен почистващ препарат за всички части на захранването с гориво
  • Подобрено отстраняване и дисперсия на въглерод и пепел – почиства инжекторите
  • Подобрена способност за абсорбиране на вода – пренася вода през горивната система
  • Изключително ниско съдържание на ароматни въглеводороди – Намалени емисии на NOx
  • Висока точка на запалване – не е класифициран като запалим
  • Подходящ за приложение в хибридни превозни средства – поддържа/подобрява стабилността на окисление (без влошаване на горивото)
Вид: 250 мл Кехлибар
Документация
SDS
TDS
Код: 84594
Index: 0
Current Data:
array(0) {
}
Цена
25.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 120 лв. Поръчайте до 14:00 ч. от понеделник до петък, за да получите поръчката си на следващия ден.

Приложение

Директивата на ЕС 2007/715/EC доведе до стандарти за емисии Euro 5, които влизат в сила през септември 2009 г.
Petrol One Shot 2 е формулиран с помощта на добавка, която е съвместима с ограниченията „VW Waterboxer Intake Valve Sticking Test“ (CEC F-16-T -96).
Petrol One Shot 2 може да се използва и при системи за гориво с биоетанол съгласно директива на ЕС 2001/77/EC : Petrol One Shot 2 ще поеме всяка  вода в системата получена от разделянето на  вода с етанол.
Petrol One Shot 2 има подобрени възможности за абсорбиране на вода, за да разпръсне бързо водата и да я пренесе през горивната система.
Petrol One Shot 2 е бърз и ефективен почистващ препарат за всички части на системите за подаване на гориво и горене, за да възстанови загубената компресия на цилиндрите и производителността и ефективността на двигателя.
Той разтваря и премахва вредни смоли, катрани, лакове, корозия и влага от вътрешността на резервоара за гориво, горивопроводите, горивните помпи, горивните релси, всмукателните системи, инжекторите и горивните камери.
Безпепелният дисперсант и детергент бързо намаляват вредните емисии на отработени газове и възстановяват загубената икономия на гориво.
Petrol One Shot 2 е независимо тестван, за да се гарантира, че е съвместим и не уврежда уплътнения, гарнитури, еластомери, пластмаси, каталитични конвертори и всякакви други материали, използвани в производството на горивни системи и системите за изгаряне при моторни превозни средства

Инструкции

За най-добри резултати, изсипете цялата бутилка в резервоара за гориво, съдържащ не повече от 15 литра гориво. Изразходвайте цялото количество преди да добавите гориво отново. За рутинна превантивна поддръжка добавете цяла бутилка към пълния резервоар за гориво.

Може да видите още